torstai 14. marraskuuta 2013

Loppuvuoden odotetuimmat

On alkamassa taas se aika vuodesta kun pitäisi ostaa lahjoja. Mikäli sinulla on läheinen joka ymmärtää hyvän musiikin päälle tai itse ymmärrät hyvän musiikin päälle voi tämä seuraava kirjoitus auttaa juuri sinua. Jollet malta odottaa punanutun saapumiseen asti ja sinulla on veropalautuksia luvassa, voin kertoa mihin levykäisiin kannattaa rahansa laittaa. Loppuvuoden kovimmat ja odotetuimmat julkaisut tulevat turkulaiselta Svart Recordsilta.

Jo liki kaikkialla Internet-maailman ihmeellisissä syövereissä hypetetty Beastmilk julkaisee debyytti pitkäsoittonsa turkulaisten kautta marraskuun 29. päivä. Mikäli hype realisoituu levynmyyntinä voi Beastmilkille odotella iloista loppuvuotta. Mitäpä itse Beastmilkistä osaan sanoa, no kaikki oleellinen tuntuu jo tulleen kerrotuksi muiden toimesta, mutta se tärkein eli itse musiikki kolahtaa itselleni. Pitkäsoiton sisältö on tummanpuhuvaa postpunkkia maailmanlopun merkeissä. Tunnelmaltaan kuin Blade Runner olisi sävelletty musiikiksi. Beastmilkiä on jo ehditty verrata useaan bändi ja kyllähän tietyt vaikutteet musiikista on kuultavissa, mutta kenen tai minkä bändin musiikista ei vaikutteita olisi löydettävissä? Beastmilkin debyyttiä voi jo ennakkotilata joten nyt kannattaa toimia.

6 LP:tä ja noin sata sivua sisältä lehti/zine? Tälle kuulostaa yksi loppuvuoden kovimmista paketeista. Babylon Whores – Pride of the Damned niputtaa yhteen koko Babylon Whoresin diskografian. Boksi sisältää siis studioalbumit: Cold Heaven, King Fear , Death of the West. EP:t: Sloane 313, Trismegistos, Deggael sekä singlet: Devil’s Meat ja Errata Stigmata. Nyt on luvassa sen verran kova julkaisu, että meinaa allekirjoittaneelta loppua sanat kesken. Miten tuota nyt voi edes kommentoida. Allekirjoittaneella aiheuttaa lähinnä hysteeristä kieriskelyä odottelun tuskassa. Määrittelemättömällä tauolla oleva Babylon Whores on kolahtanut jo 90-luvulla joten kyllähän tämä paketti sujahtaa tilaukseen heti kun ennakkotilaus vaan Svartin sivuilla alkaa. Osta siis mikäli et omista kaikkia edellä mainittuja alkuperäisinä.

Ei tämä tykitys vielä tähän lopu. Sokerina pohjalla vai pitäisikö sanoa kirsikkana kakun päällä (tähän joku muu yhtä lattea ja kulunut sanonta) Svart pistää pihalle vielä Reverend Bizarren: So Long Suckers 4LP:n boksin muodossa. Alun perin Spinefarmin julkaisu ilmestyi vain cd-versiona joten vinyyli uudelleenjulkaisu on enemmän kuin tervetullut. Itselleni ehkä se kovin ja mieleisin doom metal bändi. Kun vielä tähän todetaan, että netin huhujen ja epävirallisten tietojen mukaan niin BW:n kuin RB:n boksit irtoavat melko kohtuulliselta vaikuttavalla hinnalla, voidaan alkaa odotella hetkeä kun nämä ilmestyvät ennakkotilattavaksi Svartin nettikauppaan. Arvioiden mukaan kaikki kolme julkaisua voisi irrota hieman yli 130 euron hintalapulla varustettuna eli 11 LP:tä loistavaa musiikkia. Nyt tiedät minne käytät veronpalautuksesi tai mitä ostat itsellesi joululahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti